Filteren op

Land

Jaar

Metaal

Kwaliteit

Beschikbaar

Prijs

  • € 5,00 - € 1.895,00

Euromunten

Er zijn 146 producten.

Item 1-12 van 146 in totaal item(s)

Actieve filters

Online Euromunten kopen

Bent u op zoek naar bijzondere Euromunten waarmee u uw collectie kunt uitbreiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan speciale Euromunten uit verschillende landen, zoals San Marino, Frankrijk en Vaticaanstad. U heeft onder meer keuze uit sets met meerdere Euromunten, waardevolle Herdenkingsmunten in zilver of goud, of unieke 2 Euro muntstukken.

Eenvoudig sets met Euromunten verzamelen

Eurosets zijn populaire verzamelobjecten onder verzamelaars. Dat geldt zeker voor de jaarlijkse muntsets die veel Eurolanden uitgegeven. Deze sets bevatten alle munten die in dat jaar zijn uitgegeven en zijn een geweldige manier om een verzameling Euromunten compleet te maken.

Speciale Euro-Herdenkingsmunten kopen

Veel verzamelaars van munten hebben een speciale interesse in het verzamelen van Euro-Herdenkingsmunten. Dit vanwege de unieke ontwerpen en de symboliek die deze munten vaak vertegenwoordigen. Deze munten zijn speciaal geslagen ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, bijvoorbeeld een jubileum of een historisch moment. Er is voor elk wat wils. Zo kunt u Euro-Herdenkingsmunten met een nominale waarde van 2 Euro kopen, maar er worden ook munten uitgegeven met een nominale waarde van bijvoorbeeld 250 Euro.

Zeldzame Euromunten in goud en zilver

Veel Eurolanden geven een paar keer per jaar een speciale Herdenkingsmunt uit goud of zilver. De oplages van deze munten zijn dan strikt gelimiteerd. Van de meest waardevolle munten worden soms zelfs maar een paar honderd exemplaren uitgegeven. Bij deze munten ontvangt u het officiële Certificaat van Echtheid, waaruit blijkt dat u één van deze schaarse munten heeft bemachtigd. Echter, deze munten zijn niet alleen waardevol vanwege hun zeldzaamheid. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is minstens zo belangrijk. Goud en zilver zijn beide edelmetalen die al eeuwenlang worden gewaardeerd vanwege hun schoonheid en waarde. Goud wordt zelfs beschouwd als één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. 

Euromunten in beschermende verpakkingen

Wij hebben een ruime ervaring en expertise op het gebied van numismatiek en bieden alleen munten aan van gerenommeerde munthuizen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u kwalitatief hoogwaardige Euromunten aanschaft. Vrijwel alle munten worden geleverd in een hoogwaardige presentatiecassette of de blisterverpakking van het uitgevende munthuis. Deze verpakking zorgt voor een optimale presentatie, maar ook voor bescherming. Zo wordt de verzamelwaarde van uw Euromunten gewaarborgd.